Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Δολοφονία 19χρονου: Παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας καταζητούμενος

Στις Αρχές παραδόθηκε το μεσημέρι ο 25χρονος Έλληνας, ο οποίος αναζητείτο για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος πήγε και έθεσε εαυτόν στην Αστυνομία της Θεσσαλονίκης. 

Το όνομα του νεαρού άντρα βρίσκεται στο κατηγορητήριο των έντεκα για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Για τις Αρχές, ο νεαρός οργανωμένος οπαδός στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, αποτελεί μυστήριο που προσπαθούν να φωτίσουν οι αναλυτές της Ασφάλειας.

Ο 25χρονος δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και εξαφανίστηκε αμέσως μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου.

Ούτε στα στέκια της Θεσσαλονίκης όπου σύχναζε, ούτε στο σπίτι του στην Αθήνα, ούτε στα γραφεία του συνδέσμου όπου έκαναν έφοδο βρέθηκαν στοιχεία που να αποκαλύπτουν τις κινήσεις του. 

Μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη με το κινητό του τηλέφωνο, ούτε να δώσουν εξήγηση στο γιατί ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποινικό παρελθόν των συλληφθέντων. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο Έλληνες, ένας 20χρονος και ένας 23χρονος έχουν συλληφθεί γιατί είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, ενώ ο πρώτος κατηγορήθηκε για απρόκλητη σωματική βλάβη με ρατσιστικά κίνητρα. 

Οι άλλοι δύο Έλληνες, ηλικίας 21 και 22 ετών, φέρονται να έχουν παρελθόν, καθώς ο πρώτος φέρεται να έχει συλληφθεί για διατάραξη κοινής ειρήνης και επεισόδια στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο ενώ ο άλλος για διακεκριμένες φθορές και οπαδικά επεισόδια.

Το νέο στοιχείο-«κλειδί»

Ένα νέο στοιχείο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί φτάνουν όπως όλα δείχνουν στον χούλιγκαν που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 19χρονο Άλκη.

Ένας από τους συλληφθέντες, έχει τραύμα στο χέρι του, που όπως διαπιστώθηκε προήλθε από το μαχαίρι που κρατούσε και δολοφόνησε τον 19χρονο φοιτητή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή, μαζί με άλλους εφτά που πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση.

Ο 22χρονος έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στη δεξιά του παλάμη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το τραύμα και όπως αναφέρουν αυτό προήλθε όταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης του έφυγε για λίγο από τα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο 22χρονος Αλβανός μέχρι τώρα αρνείται πως είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Όμως, δεν μπορεί να εξηγήσει πειστικά πώς προήλθε το τραύμα στην παλάμη του. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση και τον ανέκριναν, θεωρούν πλέον πως έχουν βρει το στοιχείο κλειδί που θα οδηγήσει στη λύση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροσκάφος Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Πρόκειται για αεροσκάφος της ετ...

Φόρτωση άρθρων...