Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά το δρεπάνι και το ρόπαλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 19χρονου Άλκη και φίλων του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος, αλλά για να ταυτοποιηθούν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.

Από την έρευνα της Aστυνομίας προκύπτει ότι τα αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης, ξεκίνησαν από τον σύνδεσμο, όπου έκανε έρευνα η αστυνομία και βρήκε πολλά πολεμοφόδια τις προηγούμενες ώρες.

Έπειτα από τη δολοφονία ο 23χρονος Αλβανός και δύο με τρία άτομα επέστρεψαν στον σύνδεσμο και άφησαν ορισμένα από τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πουλήθηκε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το αγόρασε Τούρκος επενδυτής για να πάρει Golden Visa

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο πέρασε στα χέρια ενός Τούρκου επενδυτή, με σκοπ...

Συνελήφθη μέλος συμμορίας που έκλεβε έξυπνες συσκευές από καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν την Παρασκευή το μεσημέρι, στη Νέα Ιωνία, ένα 45χρονο αμέσως μετά τη διαφυγή ...

Φόρτωση άρθρων...