Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Πάνω από 30 τραύματα στο σώμα του έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ελλάδα

Πάνω από 30 τραύματα είχε το σώμα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, που δέχθηκε δολοφονική οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με το πόρισμα, τα τέσσερα από αυτά ήταν στο κεφάλι, ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα.

Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση είχε περιγράψει μιλώντας στον ΣΚΑΪ τη βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι, στην μηριαία αρτηρία με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και με λοστούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εντοπίστηκαν κινητά, ναρκωτικά και μαχαίρι

Επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε τα ξημερώματα η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και δυο αστυνομικών σκύλων. Κατά τη διά...

Φόρτωση άρθρων...