Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Δολοφονία Άλκη: Στα ίχνη του 12ου εμπλεκόμενου η αστυνομία – Απολογείται τη Δευτέρα ο 20χρονος

Ελλάδα

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η σύλληψη του 12ου μέλους της συμμορίας των χούλιγκαν, με το όνομα Ντίνος, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι «σκληροί» της συμμορίας των χούλιγκαν, όπως ο δρεπανοφόρος αλλά και ο 25χρονος γνωστός ως «Αθηναίος».

Από τους 11 συλληφθέντες, μόνο ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι, έδωσε στοιχεία. Σύμφωνα με την περιγραφή του είναι μελαχρινός με μούσι, ψηλός και αδύνατος, ενώ φέρεται να είναι και αυτός φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ.

Το παζλ της δολοφονικής επίθεσης προσπαθεί τώρα να συνθέσει η αστυνομία, για να διαπιστωθεί ο ρόλος που είχαν οι 11 συλληφθέντες – 10 εκ των οποίων έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Τη Δευτέρα απολογείται στον ανακριτή ο 20χρονος αλβανικής υπηκοότητας, που είχε διαφύγει στη χώρα του μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού 

Σύμφωνα με τους εργαστηριακούς ελέγχους εντοπίστηκε γενετικό υλικό του αδικοχαμένου Άλκη, τόσο στη λεπίδα του δρεπανιού, όσο και στη λαβή του.

Στη λαβή του φονικού όπλου βρέθηκε επίσης γενετικό υλικό του φίλου του Άλκη.

Σύμφωνα με τα ίδια συμπεράσματα, στο πατάκι του αυτοκινήτου εντοπίστηκε σε σκουρόχρωμες κηλίδες το DNA του άγνωστου μέχρι στιγμής συμμετέχοντα στην επίθεση που, όπως ανέφερε ένας από τους συλληφθέντες, ονομάζεται «Ντίνος».

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία αναζητά άλλο ένα άτομο, το 13ο που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση.

«Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε όλους τους ενόχους και τους οδήγησε στη Δικαιοσύνη για να δικαστούν. Κάτι τελευταίο αλλά πολύ ουσιαστικό, ο νόμος είναι νόμος για όλους, ο οποίος τηρείται και θα τηρείται πάντοτε ανεξάρτητα από τη θέση του καθενός και την οικονομική του δύναμη», σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Ανατριχιάζει το ντοκουμέντο από την επίθεση του πρώην συζύγου της 40χρονης μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία της

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγεται ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, μία εβ...

Φόρτωση άρθρων...