Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 23χρονου με το γιο της γυναίκας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ - Πως διέφυγε στην Αλβανία ο 20χρονος καταζητούμενος

Σφίγγει ο κλοιός για τους συνεργούς του 23χρονου στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη. To MEGA έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφία του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη με τον γιο της γυναίκας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το MEGA, όλα δείχνουν πως συνέβη αυτό που φοβόταν η αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ένας εκ των βασικών υπόπτων για το έγκλημα, ο 20χρονος φίλος και συνεργός του μοναδικού για την ώρα συλληφθέντα, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα σαν κύριος και να φτάσει στην Αλβανία.

«Βόμβα» Κούγια

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη που υποστήριξε ότι υπάρχει φωτογραφία του κατηγορούμενου για την στυγνή δολοφονία του οπαδού του Άρη, μαζί με τον γιο γυναίκας αξιωματικού της αστυνομίας που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι μία φωτογραφία μου έστειλαν, όπου λένε ότι αυτός που εμφανίζεται είναι ο δράστης. Είδα για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Και δίπλα ακριβώς που δείχνουν ένα νεαρό και μου λένε, γνωρίζω και το επώνυμό του, ότι είναι ο γιος της μέχρι πριν λίγο καιρό, νούμερο δύο του τμήματος διώξεως της αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης».

Μέσα από τις καταγγελίες που κάνει, ο κ. Κούγιας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συγκάλυψης.

«Συγκεκριμένα πρόσωπα στο περιβάλλον του δολοφόνου, του κατηγορουμένου για δολοφονία, τα οποία έχουν σχέση με την αθλητική βία της Θεσσαλονίκης που σημαίνει ότι αυτή κάνει και την έρευνα, αυτή θα έπρεπε να αποκαλύψει τους δράστες προληπτικά για να μην φθάσουν στο έγκλημα και αλίμονο αν τελικά ο γιος της νούμερο δύο της αθλητικής βίας, έχει σχέση με το δολοφόνο».

Το MEGA εξασφάλισε τη φωτογραφία που επικαλείται ο γνωστός ποινοκολόγος.

fvto

Με το άσπρο μπλουζάκι διακρίνεται ο 23χρονος και δίπλα του, στα αριστερά, φέρεται να είναι ο γιος της αστυνομικού.

Γνωστός από τα παλιά ο γιος της αστυνομικού

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο γιος της αστυνομικού εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου του Βούλγαρου οπαδού του Άρη Τόσκο Μποζατζίσκι, ο οποίος είχε ταξιδέψει με συμπατριώτες του τον Ιανουάριο του 2020 στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει αγώνα της αγαπημένης ομάδας του.

«Είναι σεσημασμένοι δολοφόνοι. Ζουν για να σκοτώνουν. Όπως σκότωσαν τον αδελφό μου, σκότωσαν και αυτό το αγόρι στη Θεσσαλονίκη. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, ούτε στη Βουλγαρία. Να σκοτώσουν για τις ομάδες και το ποδόσφαιρο», λέει η Μπέτια Μποζατζίσκι, αδελφή Τόσκο.

Την ώρα που η παρέα των Βούλγαρων φιλάθλων του Άρη αποχωρούσε από καφετέρια στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης δέχτηκαν αιματηρή επίθεση από περίπου είκοσι οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος στην προσπάθειά του να διαφύγει, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σημείο.

 

Πως διέφυγε στην Αλβανία ο 20χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

δολο

Πληθαίνουν οι πληροφορίες για διαφυγή 20χρονου ύποπτου για τη δολοφονία του Αλκη στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το MEGA, όλα δείχνουν πως συνέβη αυτό που φοβόταν η αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ένας εκ των βασικών υπόπτων για το έγκλημα, ο 20χρονος φίλος και συνεργός του μοναδικού για την ώρα συλληφθέντα, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα σαν κύριος και να φτάσει στην Αλβανία.

Το έκανε, όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή, στις 2 Φεβρουαρίου. Μία μέρα μετά τη φονική επίθεση, όταν οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Εκμεταλλεύτηκε αυτή την καθυστέρηση και κατάφερε να φτάσει στα ελληνοαλβανικά σύνορα με αυτοκίνητο και να περάσει στη γειτονική χώρα, στις 23:45, τη νύχτα της 2ας Φεβρουαρίου, δίχως να κινήσει υποψίες. Άλλωστε δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Τα στοιχεία του αναζητήθηκαν 30 φορές μετά από εκείνη τη νύχτα, τόσο από Έλληνες όσο και από Αλβανούς αστυνομικούς, που -όπως φαίνεται- βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τον εντοπισμό του. Για την ώρα ο D. R. παραμένει άφαντος.

Ποιος είναι ο 20χρονος χούλιγκαν

Ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, στον ίδιο σύνδεσμο με τον 23χρονο και έχει στο πόδι ένα τατουάζ με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας του δικεφάλου του Βορρά.

Είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς η δράση του σε ανάλογες επιθέσεις είναι πλούσια.

Ο 20χρονος είχε ταυτοποιηθεί το 2019, όταν και τότε μαζί με τον 23χρονο ήταν στην ομάδα κρούσης που επιτέθηκε σε δύο άτομα στη Χαριλάου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχεται το καλοκαίρι από την Πέμπτη με υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη - Σε ποιες περιοχές αναμένονται 35 βαθμοί

Αλλάζει από την Πέμπτη το σκηνικό του καιρού, καθώς μετά τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας, έρχεται καλοκαίρι προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Άστατος θα είναι ο και...

Φόρτωση άρθρων...