Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Νέα διακοπή στη δίκη - Το ξέσπασμα της μητέρας της

Νέα διακοπή έγινε στη δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Η νέα διακοπή στη δίκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη. Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη 15 Μαρτίου, καθώς μια ένορκος αλλά και ο δικηγόρος του Αλβανού κατηγορουμένου νοσούν με κορωνοϊό.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!», φώναξε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου, μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για διακοπή της δίκης. Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η τελευταία διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δικαστήριο ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελέα να απαντά «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με covid;».

«Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει Covid λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!», ανέφερε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη κατά την έξοδο της.

Με την έναρξη της διαδικασίας η μητέρα της Ελένης ξέσπασε βλέποντας και τον Ροδίτη κατηγορούμενο, να κάθεται στα εδώλιο που σε όλες τις αίθουσες των Μεικτών Ορκωτών Εφετείων βρίσκεται στο ύψος της έδρας. «Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...