Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στη δικογραφία υπάρχουν και άλλα άτομα

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου. Με αφορμή τις δυο συλλήψεις που έγιναν, η Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ότι «επιβεβαιώθηκε ότι καμία υπόθεση δεν κλείνει, αν δεν οδηγηθούν οι δράστες στην Δικαιοσύνη».

Απαντώντας σε επικρίσεις για τον χρόνο που έγιναν οι συλλήψεις, που σύμφωνα με την Κωνσταντία Δημογλίδου, στόχο έχουν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, τόνισε ότι «η Ελληνική Αστυνομία δεν κάνει προεκλογικές συλλήψεις, κάνει έρευνα για να οδηγηθούν οι δράστες στην Δικαιοσύνη».

«Μπορεί τα δυο χρόνια να φαίνονται πολλά, αλλά οι άνθρωποι στο Ανθρωποκτονιών προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις των δραστών βήμα προς βήμα», πρόσθεσε η Κωνσταντία Δημογλίδου, ενώ τόνισε ότι από τους αστυνομικούς εξετάστηκαν τουλάχιστον 300 βίντεο.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας συμπλήρωσε ότι στη δικογραφία αναφέρονται και άλλα άτομα, ωστόσο το πότε θα συλληφθούν είναι θέμα της έρευνας της Δικαιοσύνης.

Ακόμα, τη εκπρόσωπος της Αστυνομίας επισήμανε ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών, κατά τη διάρκεια των ερευνών, έχουν μπει τα τηλέφωνα «φαντάσματα» που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, οι κινήσεις τους γύρω από την οικία του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς και οι υποθέσεις στις οποίες κινείτο η έρευνα του δημοσιογράφου.

Αναφορικά με το κίνητρο της δολοφονίας και αν αυτό είναι εφικτό να βρεθεί, η Κωνσταντία Δημογλίδου είπε ότι «το κίνητρο μπορεί να μας το πει είτε το θύμα που δεν είναι όμως στη ζωή, είτε ο ηθικός αυτουργός».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Φόρτωση άρθρων...