Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτό είναι το βαν που «πρόδωσε» τους εκτελεστές (Video&Photos)

Ελλάδα

Στο «φως» έρχονται νέα στοιχεία από την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών. Ένα λευκό βαν «πρόδωσε» τους εκτελεστές του δημοσιογράφου.

Είναι χαρακτηριστικό πως δεκαπέντε ημέρες πριν τη σύλληψη τους, οι δύο κατηγορούμενοι που είναι αδέρφια, είχαν κληθεί από την Ασφάλεια, να δώσουν εξηγήσεις για το πως βρέθηκε το βαν της εταιρείας καθαρισμού στην περιοχή, χωρίς όμως να μπορούν να δικαιολογήσουν τη συγκεκριμένη διαδρομή, λέγοντας ότι και τις δυο ημέρες, παραμονή και ανήμερα, της δολοφονίας Καραϊβάζ, το βαν βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Το βαν και μια άλλη μηχανή, παρατηρήθηκαν σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής και την προηγούμενη ημέρα να κινούνται σε ίδιους χρόνους και τόπους. Όπως προέκυψε, η ως άνω εταιρεία εδρεύει στην περιοχή της Νίκαιας, τυγχάνει ιδιοκτησίας γυναίκας υπηκόου Αλβανίας, σύντροφος της οποίας είναι ο 48χρονος.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Tο βαν που «πρόδωσε» τους εκτελεστές
Δολοφονία Καραϊβάζ: Tο βαν που «πρόδωσε» τους εκτελεστές

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Φόρτωση άρθρων...