Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Δολοφονία Κατσουρή: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χoύλιγκαν

Ελλάδα

Αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους 20 Κροάτες χούλιγκαν, που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κόστισαν τη ζωή στον Μιχάλη Κατσουρή.

Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και καταβολή εγγύησης 1.000 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου προσωρινά κρατούνταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας, αναμένεται απόφαση και για άλλες αποφυλακίσεις, καθώς σχεδόν το σύνολο των Κροατών χούλιγκαν έχουν υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης στους τρεις ανακριτές.

Έτσι, μετά το πέρας των συμπληρωματικών απολογιών που έδωσαν ανέμεναν τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα και την απόφαση των ανακριτών, για το αν θα γίνει δεκτή η αίτησή τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άγιος Κοσμάς: Συνελήφθη στο σκάφος του 46χρονος - Ήταν οπλισμένος και προσποιούνταν τον λιμενικό

Στη σύλληψη ενός 46χρονου προχώρησε η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για παράνομη οπλοκατοχή και αντιποίηση αρχής. Ο 46χρονος εντοπίστηκε στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, έχοντα...

Αργυρούπολη: Μπουκάλια με βενζίνη και γκαζάκια σε προαύλιο σχολείου – Νέες συλλήψεις για κροτίδες και βεγγαλικά

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για κατοχή εμπρηστικών υλών, παράνομων κροτίδων και βεγγαλικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ακόμα, εντοπίστηκαν εμπρηστικές ύλες κρ...

Φόρτωση άρθρων...