Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια την προηγούμενη Δευτέρα. Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι πλέον σφίγγει ο κλοιός γύρω από το δράστη της δολοφονίας και πως θα καταφέρουν να φτάσουν στην εξιχνίαση με «όπλα» τα βίντεο και το γενετικό υλικό που ελήφθη από τους 105 κατηγορούμενους -οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε 16 διαφορετικές φυλακές.

Το σοκαριστικό βίντεο από τα επεισόδια

Πλέον οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους το πλέον αποκαλυπτικό βίντεο από τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτό το υλικό φαίνονται οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών αλλά και το σημείο που οι Κροάτες χούλιγκαν επιτίθενται στον Μιχάλη Κατσουρή με στειλιάρια.

Οι εικόνες αποδεικνύουν το πόσο οργανωμένοι και αποφασισμένοι ήταν οι χούλιγκαν να χτυπήσουν, ενώ διακρίνεται και ο 29χρονος Μιχάλης, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, μπροστά από το περίπτερο, από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: «Η Κυβέρνηση έχασε το δρόμο, αντί για τη σωστή πλευρά της ιστορίας έχει βρεθεί στην πλευρά της υποτέλειας»

Στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Κατρίνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο Μιχάλης Κατρίνης ανέφερε: «Τις τελε...

Φόρτωση άρθρων...