Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Δολοφονία Μπακαρί Χέντερσον: Διεκόπη για τις 11 Μαρτίου η δίκη

Ελλάδα

Διεκόπη για τις 11 Μαρτίου η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας για την υπόθεση του θανάτου του Αμερικανού υπηκόου Μπακάρι Χέντερσον, τον Ιούλιο του 2017, στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν από την έδρα του δικαστηρίου να απορριφθεί η έφεση του αντεισαγγελέα Εφετών κατά της πρωτόδικης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών.

Τελικά, το δικαστήριο απέρριψε την έφεση μόνο για τον έναν εκ των επτά κατηγορουμένων και η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε κανονικά.

Σήμερα, κατέθεσε μόνο ο πατέρας του Μπακάρι Χέντερσον, Φίλμπερτ, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων.

Σημειώνεται ότι για τον Πατρινό μπάρμαν, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης 7 μηνών, ζητήθηκε η εξαίρεσή του από την υπόθεση και το αίτημα έγινε δεκτό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Ποινικές διώξεις για σειρά κακουργημάτων και για σωρεία πλημμελημάτων, συνολικά 28 αδικήματα, προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονικής επίθε...

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Προκήρυξη για επίθεση σε τράπεζα φέρεται να βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Πάτρα, και κατηγορείται για συμ...

Φόρτωση άρθρων...