Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Δολοφονία στη Νίκαια: «Γνωρίζαμε ότι ο δράστης ήταν κακοποιητικός» – Συγκλονιστική μαρτυρία

Με μία δίκανη καραμπίνα ο 64χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 39χρονο γαμπρό του στη Νίκαια, την ώρα που έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού του για να πάει στην δουλειά του.

Μετά τον πρώτο πυροβολισμό το θύμα έπεσε κάτω και τότε ο πεθερός του του έριξε τη χαριστική βολή.
Το 4χρονο παιδί του 40χρονου είδε τον παππού του να σκοτώνει τον πατέρα του.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, καθώς και ο πατέρας του 39χρονου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα είχαν συμβεί.

«Γνωρίζαμε ότι ο δράστης ήταν κακοποιητικός»

Γειτόνισσα του θύματος περιέγραψε όσα συνέβησαν στο «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA. Όπως είπε, η οικογένεια του 39χρονου δεν είχε σχέση με εντάσεις και φασαρία.

«Ακούσαμε τις φωνές. Τρομοκρατήθηκε η κοπέλα. Προσπάθησε να τον προστατέψει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν και τα δύο παιδάκια μπροστά, το μεγάλο θα το πήγαινε στο σχολείο ο πατέρας του. Περίμενε να βγάλει ο πατέρας του το αυτοκίνητο από το γκαράζ, η κοπέλα ήταν με το άλλο παιδάκι στο μπαλκόνι».

«Λένε ότι έμενε (ο δράστης) μία εβδομάδα στη γειτονιά. Ούτε το αυτοκίνητο δεν είχαμε δει στη γειτονιά», είπε για τον 64χρονο δράστη της δολοφονίας, συμπληρώνοντας πως γνώριζε ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του.

«Γι’ αυτό τον χώρισε η γυναίκα του και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε εδώ ξεκρέμαστη πριν 4 χρόνια να μείνει με την κόρη της. Δεν έφυγε τυχαία. Είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη και πήγαν στον εισαγγελέα, τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο. Να κάνει τέτοιο κακό στο παιδί του;», είπε η γειτόνισσα.

Ο δράστης είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε χωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ ήταν αποκομμένος από την πρώην σύζυγό του και την κόρη του.

Συγγενείς του 39χρονου θύματος αναφέρουν ότι ο πεθερός του είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην σύζυγο και την κόρη του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...