Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 22χρονης στο Μαρούσι. Η νεαρή γυναίκα έπεσε νεκρή από το μαχαίρι της 17χρονης φίλης της. Η 17χρονη ομολόγησε το έγκλημα και υποστήριξε ότι είχε πολύ στενή σχέση με την 22χρονη. «Λογοφέραμε και την σκότωσα», η είπε ανήλικη στους αστυνομικούς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το θύμα φιλοξενούσε τη δράστιδα στο σπίτι της. Το απόγευμα, η 17χρονη, η οποία είναι κόρη γνωστού καρδιολόγου της περιοχής του Αμαρουσίου, μπήκε μέσα στο δωμάτιο της 22χρονης και την μαχαίρωσε, μετά από την έντονη λογομαχία που είχαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον πατέρα της ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Στον χώρο βρέθηκε ένα μπουκάλι σαμπάνιας και εικάζεται ότι η 17χρονη και η 22χρονη είχαν αρχικά σκοπό να γιορτάσουν κάποιο γεγονός.

«Τα πρώτα σημάδια, τα πρώτα λόγια και οι αφηγήσεις δείχνουν ότι πίσω από το έγκλημα κρύβεται η ερωτική αντιζηλία. Τα δύο κορίτσια είχαν σχέση και πάνω σε έναν καβγά ερωτικής αντιζηλίας η 17χρονη πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε στην 22χρονη πολλαπλά χτυπήματα στον σβέρκο και μπροστά στον λαιμό», είπε στον ΣΚΑΙ ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

Η 17χρονη αντιμετωπίζει βαρύτατη ψυχική νόσο, σύμφωνα με τον ίδιο. «Όταν την πήγαμε στην Αστυνομία είχε διάφορες φάσεις κατατονικές ή μιλούσε ακατάληπτα. Έχει πρόβλημα πολύ σοβαρό ψυχολογικό», είπε ο αστυνομικός.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε ότι σχηματίζεται η δικογραφία από την Αστυνομία προκειμένου να σταλεί στην Εισαγγελία Αθηνών για τα περαιτέρω.