Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Δολοφονία στο Νέο Κόσμο: Αποκάλυψη για τα «SMS» και τα δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τη δολοφονία του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο. Ειδικότερα, δύο σημαντικές πληροφορίες έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA για την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», υπάρχουν πληροφορίες μέσα από SMS πως στις αρχές του Ιουνίου του 2023 η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε για δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα συμβόλαια θανάτου στον Κορυδαλλό και τον Νέο Κόσμου, όπου δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε ποια θα ήταν τα θύματα των συμβολαίων θανάτου, τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσεων, αλλά και τον λόγο που κρύβεται πίσω από αυτές.

Γιατί δεν είχε ασφάλεια ο Ζαμπούνης το μοιραίο βράδυ;

Αν και ήταν γνωστό ότι ο Βαγγέλης Ζαμπούνης έπαιρνε μέτρα αυτοπροστασίας και είχε προσωπική φύλαξη, το μοιραίο βράδυ της εκτέλεσής του ήταν μόνος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τους τελευταίους μήνες ο 44χρονος δεν είχε κανένα φρουρό, το οποίο ήταν συνειδητή επιλογή, καθώς φοβόταν την εκ των έσω προδοσία και το ενδεχόμενο να σημειωθούν διαρροές από τους φρουρούς του σε αντίπαλη συμμορία.

Επομένως, θεωρούσε πως ήταν ασφαλέστερο να κινείται μόνος του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Εθνικών Οδών

Ξεκίνησε από το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα το πρώτο κύμα επιστροφής των εκδρομέων, ενώ ήδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε σταθμούς διοδίων. Η Αθήνα εξακολουθεί να είναι άδ...

Φόρτωση άρθρων...