Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δράμα: Πέθανε 60χρονος αρνητής - Δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν για τον κορωνοϊό

Μιλώντας για τα ποσοστά εμβολιασμού, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, είπε πως «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή».

Τη ζωή του έχασε ένας 60χρονος αρνητής του κορωνοϊού στη Δράμα.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιώργο Παπαδόπουλο, στον 60χρονο αρνητή χορηγήθηκε αντιβίωση, όμως εκείνος δεν την έλαβε και απεβίωσε.

Μιλώντας στο GrTimes για τα ποσοστά εμβολιασμού, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε πως «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε!».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για «πρωταθλητισμό» στη Δράμα όσον αφορά τις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών.

«Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορωνοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους!», ανέφερε ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης.

Από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Ξάνθης και Καστοριάς μπήκαν σε καθεστώς μίνι lockdown.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας εύχεται τα μέτρα να αποδώσουν διότι είναι «Λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Σήμερα το πρωί στη Δράμα είχαμε μόλις 6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους. Και δε μιλάω για το Νευροκόπι, μιλάω για την πόλη. Οφείλουμε λοιπόν, να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Φόρτωση άρθρων...