Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Δραπετσώνα: Συνελήφθη η 16χρονη που έσβησε τσιγάρο στο μάτι συμμαθήτριάς της στο σχολείο (εικόνα)

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας. Κατά τη διάρκεια διαλείμματος, μία 16χρονη έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε στο αριστερό μάτι μιας άλλης μαθήτριας.

Άμεσα στο σημείο έφτασε η 41χρονη μητέρα του θύματος, η οποία ενημερώθηκε από τον διευθυντή του σχολείου και συνόδευσε την κόρη της στο Κέντρο Υγείας της Δραπετσώνας, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έπειτα η 16χρονη που δέχθηκε την επίθεση, μαζί με τη μητέρα της, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσαν μήνυση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι είναι καλά στη υγεία του, ενώ η 16χρονη συνελήφθη για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης.

Δραπετσώνα: Συνελήφθη η 16χρονη που έσβησε τσιγάρο στο μάτι συμμαθήτριάς της στο σχολείο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Πότε κλείνουν λόγω Πάσχα - Τι προβλέπεται για μισθοδοσία και πληρωμές

Κλείνουν για έξι μέρες οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Η καταβολή του Δώρου Πάσχα δεν πρόκειται να επηρεασθεί από αυτές τις τροποποιήσεις, ...

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Φόρτωση άρθρων...