Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Δύο μητροκτονίες σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη - Πώς έγιναν οι δύο δολοφονίες

Σοκ προκαλούν οι δύο νέες μητροκτονίες που έγιναν μέσα σε λίγες μόλις μέρες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Ένας 50χρονος σκότωσε την 79χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι όπου έμεναν μαζί στη Νεάπολη στη Θεσσαλονίκη.

Τη σορό της άτυχης γυναίκας βρήκε χθες, πέντε ημέρες μετά το έγκλημα, μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού και σε προχωρημένη σήψη, ο άλλος της γιος της, 53 ετών.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος παρότι ομολόγησε την πράξη του, δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 

Ο 50χρονος δεν είχε καμία μνήμη ως προς το γιατί αλλά και το πότε διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από «νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα».

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Λίγες ώρες μετά και πιο συγκεκριμένα σήμερα, ένα νέο έγκλημα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου με δράστη έναν άνδρα που σκότωσε τη μητέρα του.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένας 42χρονος άνδρας πήρε ένα ξύλινο αντικείμενο και χτύπησε τη μητέρα του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στην άτυχη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που κλήθηκαν εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο δράστη, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Επίσης, κάηκε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μπροστά στο μικρό παιδί του

Άγριο ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας με θύμα τον 32χρονο R.B. μέλος συμμορίας που εμπλέκεται σε συμμορία με αιματηρές επιθέσεις, κλοπές ακόμη και για δολοφονίες στην Αλβανία, βλέ...

Φόρτωση άρθρων...