Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δύο τραυματίες μετά από συμπλοκή έξω από κέντρο διασκέδασης στο Συκούριο Λάρισας

Ελλάδα

Τους λόγους της συμπλοκής που σημειώθηκε χθες βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έξω από κέντρο διασκέδασης στο Συκούριο του Δ. Τεμπών ερευνά η αστυνομία.

Τραυματισμένοι, ο ένας στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στο πρόσωπο, είναι δύο άντρες ηλικίας 29 και 26 χρόνων οι οποίοι τελειώνοντας από τη διασκέδασή τους στο νυχτερινό μαγαζί, κατευθύνθηκαν στο πάρκινγκ για να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, παρέα 5 ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τους  ανέμεναν στο χώρο, επιτέθηκαν με μαχαίρι στους δύο άντρες και τους τραυμάτισαν. Από άλλους θαμώνες του καταστήματος οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες με την παρέα τους αμέσως μετά το συμβάν, τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία τους αναζητά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Φόρτωση άρθρων...