Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Επέστρεψαν στα σπίτια τους 20 άτομα

Ελλάδα

Στο σπίτι τους επέστρεψαν 20 επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου μετά την ασύλληπτη τραγωδία που βίωσαν στο Βουκουρέστι το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 53χρονος Λαρισαίος Νίκος Χλώψιος.

Στο λεωφορείο βρισκόντουσαν 45 συνολικά επιβάτες ενώ από τους 20 που ήδη επέστρεψαν, οι 7 είναι Λαρισαίοι. Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου στο onlarissa o κ. Γιάννης Μπατζιόλας, μέχρι αύριο θα επιστρέψουν ακόμη 11 άτομα.

Σημειώνεται ότι στη Ρουμανία παραμένουν 20 επιβάτες, κάποιοι εκ των οποίων για νοσηλεία και κάποιοι ως συνοδοί τους. Συνολικά στο λεωφορείο επέβαιναν 6 άτομα από τον Βόλο, 22 από την Λάρισα και 17 από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το onlarissa, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται δύο τραυματίες από το μοιραίο τροχαίο. Πρόκειται για μία 62χρονη γυναίκα που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Φλοριάνσκα και το Σάββατο το μεσημέρι αποσωληνώθηκε, καθώς κι ένας 58χρονος άντρας ο οποίος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Χθες το μεσημέρι πέντε άτομα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες ένα ακόμη άτομο σήμερα Δευτέρα, αναμένεται να πάρει επίσης εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια

Αυξημένη προσέλευση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία παρατηρείται τις τελευταίες ώρες λόγω της αφρικανικής σκόνης. Τα κυριότ...

Φόρτωση άρθρων...