Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Δυτική Μακεδονία: Σε ποιους δρόμους χρειάζονται αλυσίδες

Προβλήματα σε δρόμους της Δυτικής Μακεδονίας έχει προκαλέσει η νέα κακοκαιρία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά μήκος της Εγνατίας οδού.

Αντίθετα, συνεχίζει να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Γρεβενών - Τρικάλων, από το 5ο χλμ. έως το 30ο χλμ.

Ακόμα, ισχύει η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα - Κρυσταλλοπηγή, από το 17,5ο χλμ. έως το 69,3ο χλμ, ενώ χρειάζονται αλυσίδες ή αντιολισθητικά ελαστικά στο εθνικό δίκτυο Καστοριάς - Φλώρινας μέσω Αμυνταίου, μέσω Βιτσίου και μέσω Βίγλας.

Επίσης, ισχύει η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Κοζάνης - Λάρισας, από το 25ο χλμ. έως το 50ο χλμ καθώς και στην εθνική οδό Φλώρινας - Κοζάνης από το 22ο χλμ. έως το 32ο χλμ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο αιματηρό περιστατικό μεταξύ κυνηγών - Ενας σοβαρά τραυματίας από σκάγια στη Σαργιάδα Αγρινίου

Άλλο ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Σαργιάδα Παρακαμπυλίων κατά τη διάρκεια κυνηγιού Αγριογούρουνου. Το συμβάν έλαβε χώρα τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, σ...

Φόρτωση άρθρων...