Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής σε κρησφύγετα σε Άνω Λιόσια και Ζάκυνθο

Αστυνομική έφοδος πραγματοποιήθηκε σε κτίσμα κοντά στον καταυλισμό των Ρομά στα Λιόσια, καθώς εκεί ήταν το δεύτερο κρησφύγετο των Πακιστανών τρομοκρατών που συνελήφθησαν.

Στο κτίσμα δεν εντοπίστηκε τίποτα το ύποπτο, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο σημείο αποτελούσε ορμητήριο των Πακιστανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσήγαγαν επίσης μεγάλο αριθμό Πακιστανών που εντόπισαν στο σημείο, και ελέγχεται αν σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι Αρχές εκτιμούν, ότι οι συλληφθέντες επιδίωκαν να στρατολογήσουν ομοεθνείς τους που θα συμμετείχαν στην επίθεση στην εβραϊκή συναγωγή στο κέντρο της Αθήνας.

Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους βρέθηκαν περισσότερα από δέκα κινητά τηλέφωνα, κάρτες μνήμης, στικάκια και δύο υπολογιστές. Αναλύοντας τα πειστήρια στα εγκληματολογικά εργαστήρια, οι ερευνητές εντόπισαν βίντεο και φωτογραφίες αλλά και μηνύματα μεταξύ των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης που σχεδίαζε και δολοφονίες αλλά και απαγωγές ισραηλινών πολιτών.

Πριν από ένα μήνα είχε γίνει έρευνα σε σπίτι στον Λαγανά Ζακύνθου

Στον Λαγανά της Ζακύνθου, έμενε ο ένας εκ των δύο τρομοκρατών. Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ανάμεσά της ζούσε και εργαζόταν ένας εν δυνάμει τρομοκράτης.

Στο σπίτι αυτό είχε γίνει, πριν περίπου ένα μήνα, επιχείρηση σκούπα από την Αστυνομία για ναρκωτικά, καθώς όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής, το σημείο είναι άντρο παράνομων αλλοδαπών, κυρίως Πακιστανών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Σύλληψη 38χρονου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη εκδίκησης»

Στη σύλληψη ενός 38χρονου κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη εκδίκησης» προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (22/4) η Αντιτρομοκρατική έπειτα από ένταλ...

Εκρηκτικό κοκτέιλ με υψηλές θερμοκρασίες, θυελλώδεις ανέμους και αφρικανική σκόνη - Η πρόγνωση για το Πάσχα

Με θυελλώδεις ανέμους, αρκετές λασποβροχές και με αισθητή την παρουσία της σαχαριανής σκόνης στην ατμόσφαιρα σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα θα κυλήσει σήμερα Τρίτη, 23 Απριλίου, ο καιρ...

Κορυφώνεται την Τρίτη το επεισόδιο μεταφοράς σκόνης - Θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς Κελσίου μαζί με λασποβροχές

Επεισόδιο μεταφοράς σαχαριανής σκόνης προς τη χώρα μας το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από σήμερα, αναμένεται να παρουσιάσει κορύφωση την Τρίτη 23/4. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στ...

Φόρτωση άρθρων...