Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Έφοδοι της Αστυνομίας σε 21 συνδέσμους οπαδών: Οι 12 βρέθηκαν χωρίς άδεια - Συλλήψεις και κατασχέσεις

Ελλάδα

Συνεχίζεται το μπαράζ εφόδων της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έρευνες σε 21 συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων στην Αττική.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων και παρουσία εκπροσώπων Δικαστικής Αρχής, πραγματοποίησαν έρευνες σε 21 συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων, στην Αττική.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, σε τρία γραφεία συνδέσμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που εμπίπτουν στη Νομοθεσία περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών (κοντάρια, ρόπαλα, σιδερογροθιά, καπνογόνα, κροτίδες).

Συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των συγκεκριμένων Συνδέσμων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακόμα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των ανωτέρω γραφείων και διαπιστώθηκε ότι 12 εξ αυτών δεν είχαν άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Επιδειξίας μπούκαρε σε επιχείρηση

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μία 23χρονη κοπέλα, η οποία δέχτηκε απρόκλητη σεξουαλική επίθεση από 40χρονο, στο Βόλο. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του taxydromos.gr, ο 40...

Φόρτωση άρθρων...