Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Έφτασε στον Παλαμά Καρδίτσας ο στρατός: Απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους από πλημμυρισμένα σπίτια

Ο στρατός έφτασε στον Παλαμά Καρδίτσας που έχει στην κυριολεξία βυθιστεί κάτω από τα λασπόνερα και άμεσα ξεκίνησαν οι απεγκλωβισμοί ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Daniel».

apegklovismos

Όπως φαίνεται από τις συγκλονιστικές εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, άνδρες του στρατού μεταφέρουν ηλικιωμένους στα χέρια, καθώς η στάθμη του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα, και από εκεί τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο με τα ειδικά οχήματα που έχουν σπεύσει στο σημείο για να συμβάλουν στην επιχείρηση που βρίσκεται σε πλήξη εξέλιξη.

apegklovismos

Σημειώνεται ότι ο Παλαμάς είναι ένα από τα χωριά που δέχθηκαν το μεγαλύτερο χτύπημα της κακοκαιρίας, αφού ολόκληρο το χωριό θάφτηκε στα λασπόνερα.

Έφτασε στον Παλαμά Καρδίτσας ο στρατός

diasosi

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην Καρδίτσα αποτελεί το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι απεγκλωβίζονται από τα παράθυρα, καθώς η στάθμη του νερού είναι τόσο υψηλή που έχει υπερκαλύψει τις εισόδους των σπιτιών.

apegklovismos

Η περιοχή έχει πληγεί δραματικά, με τον δήμαρχο Παλαμά, Γιώργο Σακελλαρίου να απευθύνει έκκληση νωρίτερα λέγοντας πως «θα έχουμε πνιγμούς».

Δυνάμεις του στρατού έφτασαν και στο Βλοχός της Καρδίτσας και πραγματοποίησαν απεγκλωβισμούς πολιτών με λέμβους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ηράκλειο επειδή ζευγάρι… τσακώθηκε με επιβάτες (βίντεο)

Μια πτήση της easyJet άλλαξε την πορεία της και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο εξαιτίας της ενοχλητικής και θορυβώδους συμπεριφοράς ενός ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα τ...

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...