Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Νέα Ερυθραία: Προφυλακίστηκε και οδηγείται στο ψυχιατρείο ο 40χρονος

Ελλάδα

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται ο 40χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και  σκότωσε έναν 43χρονο υπάλληλο και τραυμάτισε ακόμη έναν την ώρα που εργάζονταν για εταιρεία φυσικού αερίου, στη Νέα Ερυθραία.

Ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, οπλοφορία και οπλοχρησία, οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος αλλά θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακρίτρια.

Ο 40χρονος φέρεται να κατέβηκε από το διαμέρισμα του, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ντυμένος με στολή «τζουντόκα» και να πυροβόλησε τους δυο εργάτες με τον έναν να μην καταφέρνει τελικά να παραμείνει στη ζωή. Ο κατηγορούμενος φέρεται να έκανε λόγο, την ώρα των μοιραίων πυροβολισμών, περί «μαύρης μαγείας». Μάλιστα, πληροφορίες εμφανίζουν τον 40χρονο την ώρα της σύλληψης του να λέει πως ενήργησε μετά από εντολές «του Σατανά».

Ο κατηγορούμενος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, εμφανιζόταν στα social media ως «αυτοαπασχολούμενος» και δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής, ενώ σε βίντεο που είχε αναρτήσει από την ταράτσα του σπιτιού εμφανίζεται να κρατά ένα από τα σπαθιά σαμουράι που είχε στην κατοχή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Φόρτωση άρθρων...