Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο 50χρονος λογιστής χρωστούσε εκατομμύρια ευρώ - Άφαντη η σύζυγός του

Ελλάδα

Η 47χρονη γυναίκα η οποία κατηγορείται πλέον για τη δολοφονία του 50χρονου λογιστή, φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη στην οποία χρωστούσε χρήματα το θύμα.

Η 47χρονη ζητούσε πίσω 200.000 ευρώ που είχε δώσει στον 50χρονο για να τα επενδύσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο 50χρονος λογιστής φέρεται να χρωστούσε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μόλις το περασμένο Σάββατο, ο 50χρονος φέρεται να είχε δεχθεί επίθεση από δύο άτομα που τον ξυλοκόπησαν, με την Αστυνομία να ελέγχει αν σχετίζονται με την 47χρονη. Παράλληλα όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, πριν 2 ημέρες είχε κατατεθεί μήνυση εναντίον του από εταιρεία από την οποία είχε νοικιάσει αυτοκίνητο για τα οποίο φέρεται να μην έδωσε ούτε ευρώ.

Η 47χρονη είχε ζητήσει πίσω το αρχικό κεφάλαιο που είχε επενδύσει και ο 50χρονος επικαλούμενος προσωρινή δυσπραγία, της πρότεινε να την κάνει μέτοχο σε εταιρεία. Ο 50χρονος κατηγορούσε για τη «δυσπραγία» αυτή την Αλβανίδα σύζυγό του, για την οποία έλεγε πως του άδειασε τους λογαριασμούς και έφυγε στην Αλβανία.

Η σύζυγος του 50χρονου παραμένει άφαντη, με την αστυνομία να την ψάχνει προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Η τελευταία που τον είδε η 47χρονη

Η 47χρονη γυναίκα είναι εκείνη που τον είδε τελευταία φορά και όπως φέρεται να δήλωσε στις αρχές, είναι εκείνη που έδωσε το οριστικό τέλος στη ζωή του άνδρα. Η γυναίκα συνελήφθη για ανθρωποκτονία, καθώς φέρεται να παρότρυνε τον 50χρονο ασφαλιστή να αυτοκτονήσει αλλά και να απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η 47χρονη ο λογιστής χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό στην ίδια αλλά και σε άλλα άτομα του στενού περιβάλλοντος και δήλωσε ότι ο 50χρονος της έδινε ψεύτικες υποσχέσεις.

Το βίντεο πριν τον απαγχονισμό: «Θα σε σκοτώσω»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κινητό τηλέφωνο της συλληφθείσας βίντεο στο οποίο ακούγεται η ίδια να φωνάζει προς τον 50χρονο: «Πες μου ρε… που έχεις τα λεφτά. Θα σε σκοτώσω». Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές προσθέτουν ότι το βίντεο γυρίστηκε 1,5 ώρα πριν τον απαγχονισμό του 50χρονο ασφαλιστή.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 47χρονη παρέμεινε στο σπίτι του 50χρονου στο Μοσχάτο για περίπου δύο ώρες. Στο κινητό τηλέφωνο της συλληφθείσας δεν βρέθηκε βίντεο με τον απαγχονισμό του ασφαλιστή. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα η γυναίκα ήταν αυτή που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. «Μέσα είναι κρεμασμένος. Μου χρωστούσε λεφτά», φέρεται να είπε.

Γιος 47χρονης: «Εκείνος μας χρωστούσε πολλά χρήματα»

Οι τρεις γιοι της κατηγορούμενης μαζί με την μητέρα της βρέθηκαν από νωρίς στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στο πλευρό της 47χρονης. Ένας από τους γιους της μάλιστα υποστήριξε πως: «Η μητέρα μου είχε άγνοια κινδύνου. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο. Εκείνος μας χρωστούσε πολλά χρήματα. Χρωστούσε και σε άλλους τεράστια ποσά. Είμαστε συντετριμμένοι».

Ο 50χρονος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έλεγε πως η σύζυγος του, είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του και είχε σηκώσει όλα τα χρήματα, με αποτέλεσμα να μην έχει να τα επιστρέψει. Ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός δεν επιβεβαιώνεται ως αληθής από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

«Ο ασφαλιστής χρωστούσε 200.000 ευρώ» - Το σημείο-«κλειδί» στην υπόθεση

Το ποσό των 200.000 ευρώ χρωστούσε στην ίδια και σε πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η 47χρονη που συνελήφθη για την υπόθεση από την Ασφάλεια Πειραιά.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι είχε δώσει χρήματα στον ασφαλιστή, ο οποίος την εξαπάτησε δίνοντάς της ψεύτικες υποσχέσεις. «Τον σκότωσα γιατί μου χρώσταγε χρήματα», φέρεται να είπε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 47χρονη είχε πείσει και άτομα του στενού περιβάλλοντός της να του δώσουν χρήματα. Η Αστυνομία εξετάζει τις αναφορές της συλληφθείσας, σύμφωνα με τις οποίες ο 50χρονος έκανε απάτες κατ’ εξακολούθηση.

Το σημείο-«κλειδί» της υπόθεσης είναι η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία είτε θα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της 47χρονης είτε θα τους διαψεύσει. Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι πριν ανέβει το θύμα στην καρέκλα για να κρεμαστεί από μονόζυγο, εκείνη είχε αποπειραθεί να τον στραγγαλίσει με τη χρήση κορδονιού, χωρίς να τα καταφέρει. Στη συνέχεια, ο 50χρονος, σύμφωνα με την ίδια, ανέβηκε μόνος του στην καρέκλα, πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του και τότε εκείνη απομάκρυνε την καρέκλα.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει ένα ο θάνατος του ασφαλιστή προήλθε από απαγχονισμό ή εάν είχε προέλθει σε προγενέστερο χρόνο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Φόρτωση άρθρων...