Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Εγκλωβισμένη οδηγός κατέθεσε αγωγή στην Αττική Οδό και ζητά αποζημίωση 10.000 ευρώ

Ελλάδα

Αγωγή κατά της Αττικής Οδού κατέθεσε οδηγός που εγκλωβίστηκε στα χιόνια για πάνω από 16 ώρες. Η γυναίκα δεν δέχεται την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό και αξιώνει 10.000 ευρώ από την εταιρεία.

Η γυναίκα από την Εύβοια, με την αγωγή διεκδικεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ, επικαλούμενη μεταξύ άλλων την ταλαιπωρία της, αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση αυτό το δρόμο καταβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια υπέρογκα ποσά για διόδια. 

Ανέμενε κατόπιν τούτου από τις αρμόδιες εταιρείες να είναι έτοιμες να τις παρέχουν εξίσου υψηλές υπηρεσίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο δικήγορος της, Ιωάννης Καλαβρής, μίλησε στο eviathema, και τόνισε ότι η εντολέας του πιστεύει ότι η ηθική βλάβη που βίωσε δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με 2.000 ευρώ.

Η οδηγός και ο δικηγόρος της θεωρούν ότι κανείς διαμεσολαβητής δεν είναι αρμόδιος να ορίσει μονομερώς το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης που δικαιούται ο οποιοσδήποτε υφίσταται ζημία από πράξεις ή παραλείψεις μιας εταιρείας. 

Όπως αναφέρουν, αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια και σε αυτά αποφάσισαν να προσφύγουν ως μόνη αρμόδια αρχή για την αποτίμηση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που υπέστη η ενάγουσα.

Το εάν και πόσο ζημιώθηκε θέλει η ίδια να το αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροσκάφος Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Πρόκειται για αεροσκάφος της ετ...

Φόρτωση άρθρων...