Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Εγκλωβίστηκε λεωφορείο με 35 επιβάτες που πήγαινε σε Μοναστήρι έξω από τη Λαμία

Ελλάδα

Περιπέτεια για 35 επιβάτες που επισκέφτηκαν τη Μονή Αγίας Άννης στη Λαμία, όταν το λεωφορείο «κόλλησε» στις λάσπες.

Το λεωφορείο από τον Ασπρόπυργο Αττικής και με 35 επιβάτες είχε προορισμό τη Μονή Αγίας Άννης, που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τη Λαμία, στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Το τουριστικό λεωφορείο κατεβαίνοντας το κομμάτι του αγροτικού δρόμου, που συνδέει το Μοναστήρι με τον κεντρικό δρόμο, γλίστρησε και εγκλωβίστηκε στις λάσπες.

Μάλιστα το πίσω μέρος του λεωφορείου βγήκε εκτός δρόμου σε ένα μικρό χαντάκι.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Άμεσης Δράσης και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων με τους Αντιδημάρχους Κώστα Ξεφλούδα και Κώστα Μουστάκα.

Ο απεγκλωβισμός έγινε με τη βοήθεια ενός μηχανήματος Jcb του Δήμου Λαμιέων που τράβηξε το «κολλημένο» λεωφορείο, βάζοντας τέλος στην περιπέτεια των εκδρομέων από το Δήμο Ασπροπύργου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νότια προάστια: Πρόστιμο – μαμούθ 21.140 ευρώ σε μοτοσυκλετιστή που πέρασε 12 φανάρια με «κόκκινο»

Κάθε ρεκόρ παραβατικότητας «έσπασε» μοτοσυκλετιστής, ο οποίος παραβίασε 12 φορές τον ερυθρό σηματοδότη, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα προκειμένου να ...

Βύρωνας: Γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους - Νεκρός ο άνδρας, τραυματισμένη η γυναίκα (Photos)

Συναγερμός στην Αστυνομία καθώς άγνωστος ή άγνωστοι γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους στον Βύρωνα. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Με...

Φόρτωση άρθρων...