Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Εικόνες Αποκάλυψης στη Λεωφόρο Μεσογείων (Video)

Στη άνοδο της Λεωφόρου Μεσογείων, λίγο πριν την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, η κατάσταση είναι ενδεικτική του χάους που επικρατεί στους δρόμους.

Αυτοκίνητα παρατημένα στη μέση του δρόμου, και χιόνι που έχει συσσωρευτεί κάνουν σχεδόν αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων, η οποία πραγματοποιείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

«Είμαι δύο 24ωρα σχεδόν που δουλεύουμε ασταμάτητα. Τα προβλήματα είναι από το Νομισματοκοπείο και πάνω. Ρίχνουμε αλάτι», είπε στο MEGA οδηγός εκχιονιστικού που επιχειρεί στο σημείο.

Μαρτυρία: Μόλις απεγκλωβίστηκα από την περιφερειακή Υμηττού

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Αντώνης Κάρδαλης, ο οποίος απεγκλωβίστηκε σήμερα το πρωί από την περιφερειακή Υμηττού.
«Έφτασα στη Ραφήνα 6.20 το πρωί. Ήμουν στην Αττική Οδό από τις 11 το πρωί εχθές, μέχρι τις 5 το πρωί σήμερα. Τους ρώτησα πριν μπω στην Αττική Οδό αν είναι ανοιχτή, και μου είπαν να προχωρήσω. Κατά τις 11 το βράδυ μας είπαν να κάνουμε στην άκρη τα αυτοκίνητα για να περάσει εκχιονιστικό. 

Όμως είχαν διπλώσει 4 νταλίκες μπροστά και δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Εγώ προσωπικά δεν πήρα από κανέναν νερό ή κάτι, είχα ευτυχώς νερό μαζί μου. Οι περισσότεροι μπήκαν στην Αττική Οδό για να πάνε γρήγορα σπίτι τους, αλλά εκεί ήταν χειρότερα. Μας είπαν να βγούμε από όπου βολευόμαστε. Εγώ έφυγα από το Δαχτυλίδι. 

Στη Μεσογείων μετά την Αγία Παρασκευή υπάρχει εγκλωβισμένος κόσμος. 

Στη Μαραθώνος μέχρι την Παλλήνη δεν πάει εύκολα το αμάξι χωρίς αλυσίδες. Εγώ ήμουν χωρίς αλυσίδες. Μπορούν να ξεφουσκώσουν λίγο τα λάστιχα για να πατήσουν πιο καλά στο χιόνι. Εγώ αυτό έκανα και πήγα», είπε ο Αντώνης Κάρδαλης.

Την ίδια ώρα στη Δουκίσσης Πλακεντίας, στο τούνελ, παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κόσμος δεν έχει καμία ενημέρωση για το που να πάει.

Άνθρωποι εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και φεύγουν πεζοί, προσπαθώντας να σωθούν.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...