Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Εικόνες-σοκ: 27χρονη κατήγγειλε βιασμό από Μυκονιάτη επιχειρηματία

Μία φρικτή υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία 27χρονης. Ο φερόμενος ως δράστης είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, με την υπόθεση να έχει συγκλονίσει το «νησί των ανέμων».

Ο γνωστός επιχειρηματίας προφυλακίστηκε με την κατηγορία του βιασμού μιας καθηγήτριας, μόλις 27 ετών.

Όπως αποκαλύφθηκε, η πρώτη επαφή έγινε μέσω διαδικτύου. Κανόνισαν να βγουν έξω και στη συνέχεια όπως καταγγέλλει η καθηγήτρια τής έριξε στο ποτό κάποια ναρκωτική ουσία και αργότερα τη βίασε.

«Ήρθε από πάνω μου, άρχισε να με πνίγει, έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα να χάνω τον κόσμο. Μου έπιασε τα χέρια, λέγοντάς μου "πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις...» ανέφερε η 27χρονη στο STAR.

Σε φωτογραφία - ντοκουμέντο από την ιατροδικαστική εξέταση που δημοσίευσε το Star, είναι εμφανή τα σημάδια βίας στο σώμα της 27χρονης. Η άτυχη κοπέλα, που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα άγριου βιασμού από 40χρονο Μυκονιάτη επιχειρηματία, εργάζεται ως καθηγήτρια σε Γυμνάσιο της Αττικής.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...