Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Εικόνες - σοκ: Σορός μικρού παιδιού εντοπίστηκε σε παραλία στη Νάξο

Ελλάδα

Πτώμα μικρού παιδιού βρέθηκε σε παραλία στη Νάξο σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το μεσημέρι ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νάξου για τον εντοπισμό ενός πτώματος στην παραλία Αλυκό, μπροστά από εστιατόριο. Αμέσως σήμανε συναγερμός με τις δυνάμεις του Λιμενικού να σπεύδουν στην περιοχή προκειμένου να αναλάβουν την επιχείρηση για την περισυλλογή του πτώματος και την έναρξη των ερευνών της υπόθεσης. 

ναχοσ

Ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση

Πρόκειται για άψυχο σώμα μικρού παιδιού, το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα ακόμη θύμα των δύο ναυαγίων με σκάφη που μετέφεραν μετανάστες που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες.

ναχοσ2

Στο άψυχο κορμάκι του παιδιού υπήρχαν ακόμη κάποια από τα ρούχα του, ενώ σε κοντινή απόσταση στην παραλία βρέθηκε ένα σακίδιο που πιθανότατα να είχε μαζί του και περιείχε κυρίως τρόφιμα.

Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα 24ωρα είχαν βρεθεί νεκροί άνθρωποι σε παραλίες της Νάξου, της Πάρου και της Τήνου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Φόρτωση άρθρων...