Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Είχε κρύψει usb stick σε λούτρινο κουκλάκι για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της

Για κακούργημα διώκεται η 26χρονη που παγίδευσε λούτρινο κουκλάκι για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της.

Μία 26χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Προηγήθηκε καταγγελία του πρώην συζύγου της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος, βρήκε usb stick μέσα σε λούτρινο κουκλάκι που κατέγραφε τα όσα έλεγαν πατέρας και παιδί.

Όπως είπε, ο ίδιος παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους, όπως προβλέπει σχετική απόφαση και πήγαν στο σπίτι του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr. 

Εκεί ανάμεσα σε άλλα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού, εντόπισε το λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο η πρώην σύζυγός του είχε κρύψει και ενεργοποιήσει usb stick.

Για κακούργημα διώκεται η 26χρονη που παγίδευσε λούτρινο κουκλάκι για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της

Αντιμέτωπη με κακουργηματικές κατηγορίες βρίσκεται η 26χρονη, η οποία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία του πρώην συζύγου της ότι παγίδευσε ένα παιδικό λούτρινο με καταγραφική συσκευή ήχου, προκειμένου να τον παρακολουθεί.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 26χρονης ποινική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, ενώ την παρέπεμψε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Όπως κατήγγειλε ο 29χρονος πρώην σύζυγός της, όταν παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους -βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας- και μετέβη στο σπίτι του, εντόπισε μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού ένα λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο ένα usb stick, που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Η 26χρονη κατηγορούμενη παραμένει υπό κράτηση μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρέθυμνο: Νεκρός από πνιγμό 28χρονος τουρίστας

Τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε έχασε ένας 28χρονος τουρίστας το Σάββατο (11/5) στην παραλία Επισκοπή του Ρεθύμνου. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους λουόμενους, οι οποίο...

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στο κατάστημά του

Ιδιαίτερα αποδοτική διακίνηση ναρκωτικών έκανε μέσα από το κατάστημα ιδιοκτησίας του ένας Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κατ...

Φόρτωση άρθρων...