Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Εκαναν πάλι μπάχαλο το κέντρο της Αθήνας - Επεισόδια σε συγκέντρωση για τον τοξοβόλο του Συντάγματος

Ελλάδα

Επεισόδια σημειώθηκαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του απεργού πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ομάδων διαδηλωτών ήρθε σε σύγκρουση με δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν σε ρίψη χημικών και δακρυγόνων, ενώ «επιστρατεύτηκε» και η αύρα προκειμένου να διαλυθεί η πορεία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Γιάννης Μιχαηλίδης: Ενταση στο κέντρο της Αθήνας στη συγκέντρωση για τον απεργό πείνας

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» είνα, ο οποίος είχε αποδράσει τον Ιούνιο του 2019 από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας. 

Ο Μιχαηλίδης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Η νέα ιατρική γνωμάτευση της προσωπικής του γιατρού, Παντελιάς Βεργοπούλου, δείχνει πως η υγεία του Γιάννη Μιχαηλίδη παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με κίνδυνο να πέσει σε υπογλυκαιμικό κώμα, ενώ ο κίνδυνος νεφρικής ανεπάρκειας είναι επίσης μεγάλος και επιδεινώνεται από τις μεταβολικές διαταραχές και από την βαριά κετοξέωση.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...