Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Στην Αθήνα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας

Ελλάδα

Στην Ελλάδα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας της τραυματίας στην Κωνσταντινούπολη και σε συνεννόηση με το Προξενείο θα γίνει η μεταφορά της στη χώρα μας.

Πρόκειται για την Ελληνίδα που περιλαμβάνεται στη λίστα που έδωσαν οι τουρκικές αρχές με τους τραυματίες από τη χθεσινή έκρηξη στη λεωφόρο Ιστικλάλ.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εξωτερικών, η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, έχοντας τραυματισθεί από τζάμια που έσπασαν από το ωστικό κύμα της έκρηξης. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η γυναίκα φέρει ελαφρύ τραύμα στον αστράγαλο.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών:

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των τουρκικών αρχών, μεταξύ των τραυματιών από την χθεσινή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, είναι Ελληνίδα, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά  από θραύσμα γυαλιού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Οι προξενικές αρχές παρέχουν κάθε δυνατή αρωγή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Φόρτωση άρθρων...