Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Έκρηξη στην Πρέβεζα: Πατέρας τριών παιδιών ο ένας από τους δύο νεκρούς

Ο άτυχος αντρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ελλάδα

Βουβός πόνος επικρατεί μετά την έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα εξαιτίας της οποίας έφυγαν από τη ζωή δύο άνθρωποι, ένας 39χρονος και ένας 40χρονος αλλοδαπός. Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας τραυματίας του οποίου η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Η οικογένεια του 39χρονου πατέρα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας. Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο χωριό Μύτικας από τον θάνατο του Γεράσιμου Φατούρου ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από την ισχυρή έκρηξη στην επιχείρηση στην περιοχή του Καναλλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα.

Ο άτυχος αντρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η 37χρονη σύζυγός του πριν από χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα απώλεια. 

Μαζί με τον άτυχο Γεράσιμο, έχασε τη ζωή του κι ένας 40χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής.

Η έκρηξη έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα του 39χρονου Γεράσιμου Φατούρου βρέθηκε κομμένο στα δύο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Φόρτωση άρθρων...