Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Κενά στα στοιχεία που έδωσε ο 50χρονος στις Αρχές – Τι είπε για τα χρήματα που δανείστηκε

Ο 50χρονος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο από το Μεσολόγγι. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρωστούσε χρήματα στον 31χρονο.

Ελλάδα

Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά, έχει προσαχθεί από τις αρχές. Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο άνθρωπος που πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του τον νεαρό και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες  εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 50χρονος και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του.

Το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 50χρονου να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του. Και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 50χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμεν , κάτι που οι φίλοι του αγνοούμενου διαψεύδουν κατηγορηματικά ισχυριζόμενοι πως συνέχιζε να του χρωστά το ποσό.

Τι δείχνει το υλικό από κάμερες ασφαλείας

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο διακρίνεται ο 51χρονος να παίρνει με το αυτοκίνητό του τον Μπάμπη από το σπίτι του λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος αφότου άφησε τον Μπάμπη στα παλαιά ΤΕΙ, κατά δήλωσή του, στη συνέχεια φαίνεται σε κάμερα ασφαλείας να επιστρέφει στο σπίτι του μετά τις 9.30.

Αυτό που λείπει από το «παζλ» είναι το πού κατέβασε τον 31χρονο καθώς το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του είναι «τυφλό».

Τέλος, ελάχιστες ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισης του Μπάμπη από τη μητέρα του ο 51χρονος έφυγε από το Μεσολόγγι με κατεύθυνση το χωριό Κλέπα, στην Ορεινή Ναυπακτία.

Οι έμπειροι Αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου έχουν καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να συλλέξουν σημαντικές μαρτυρίες για την υπόθεση αναζητώντας τι συνέβη στον 31χρονο.

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα συνεχίζεται και οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση του Μπάμπη.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» – Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Αμετανόητος δηλώνει ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε το πρωί μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης εντοπί...

Παρβοϊός: Πώς μεταδίδεται ο ιός που στοίχισε τη ζωή στο 3,5 χρονών κορίτσι - Τα συμπτώματα και η αντιμετώπιση

Οι περισσότεροι από τους παρβοϊούς μολύνουν ζώα, κυρίως σκύλους και γάτες, όχι όμως ανθρώπους. Όμως, παρβοϊός Β19 (Parvovirus Β19) μολύνει αποκλειστικά τους ανθρώπους. Ο Εθνικό...

Φόρτωση άρθρων...