Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

Ελλάδα

Την ώρα που ο κρεοπώλης συνελήφθη, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, οι έρευνες για τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι συνεχίζονται. Ο κρεοπώλης όμως δεν «σπάει» και αρνείται κάθε εμπλοκή στην εξαφάνισή του αλλά και στη δολοφονία του, για την οποία κατηγορείται.

Όμως, η μητέρα του 31χρονου αγνοούμενου παρακαλά να βρεθεί το παιδί της, χωρίς βέβαια αυτό να λυγίζει επίσης τον 50χρονο κρεοπώλη.

Την ίδια ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ενδέχεται να έχει τεμαχιστεί, προκειμένου να εξαφανιστεί. «Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega.

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία:

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για τον τρόπο που οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη.

«Δεν μπορείς να αποδείξεις το εν βρασμό εάν δεν έχεις την ομολογία. Από μία αντίφαση του κατηγορουμένου, πως τον πήρε τηλέφωνό ο Μπάμπης ενώ τον είχε πάρει ο ίδιος, και έτσι πιθανολογείται πως έγινε το ραντεβού. Δεν ισχύει πως ο Μπάμπης θα πήγαινε για κυνήγι γιατί δεν φορούσε τέτοια ρούχα. Υπάρχουν κενά σε αντιφάσεις άλλων, όπως του 36χρονου φίλου του. Υπάρχει ένας κύκλος 4-5 ατόμων που εξετάζεται τώρα για τις αντιφάσεις και πιθανόν αν τον βοήθησε κάποιος. Σε αυτήν την περιοχή ψάχνουν γιατί εκεί έδειξαν τα στίγματα. Το αυτοκίνητο του κρεοπώλη ήταν καθαρό. Απομακρύνεται το γεγονός αν έχει τεμαχιστεί. Πιστεύεται πως το σώμα μεταφέρθηκε αυτούσιο. Υπάρχουν φονιάδες, οι οποίοι δεν το έχουν καταθέσει ποτέ», είπε και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν υπόνοιες για κακοποιητική συμπεριφορά του κρεοπώλη. Είχε κάνει έναν γάμο και μετά τον άφησε η γυναίκα του. Ο Μπάμπης ήταν η δεύτερη φορά που του δάνεισε λεφτά. Την πρώτη τα είχε επιστρέψει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 39χρονου για υποκίνηση βίας με αφορμή το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο θα κρίνει ουσιαστικό το πρωτάθλημα της Su...

Φόρτωση άρθρων...