Η εξαφάνιση του 37χρονου από το Χαλάνδρι, είχε τραγικό τέλος, αφού βρέθηκε νεκρός στη χαράδρα του Χάρου στον Γράμμο, στην ευρύτερη περιοχή του Νεστορίου Καστοριάς.
Αρχικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητο από αστυνομικούς και ερευνώντας τον χώρο διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας είχε πέσει στον γκρεμό και σε βάθος περίπου 200 μέτρων.
Για την ανάσυρσή του στήθηκε μια μεγάλη και δύσκολη επιχείρηση από εξειδικευμένο προσωπικό με ειδικό εξοπλισμό της ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών).
Όπως διαπιστώθηκε για τον 37χρονο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του από το Χαλάνδρι.
Το πρωί της Τετάρτης (27/8) είχε ενεργοποιηθεί και το Silver Alert αναφέροντας ότι ο 37χρονος, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στο Χαλάνδρι Αττικής, το πρωί της 26/08/25, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του, για να πάει στη δουλειά του και δεν επέστρεψε.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής παραπέμπουν σε περίπτωση αυτοκτονίας.
Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν με τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Στον εισαγγελέα η 45χρονη οδηγός της Porsche - Αρνείται ότι εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος
Δημόσιοι υπάλληλοι: Θα απολύονται όσοι αρνούνται για δύο χρονιές την αξιολόγηση
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις