Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δρούσε σε Δ. Αττική και Κορινθία – Συνελήφθησαν 7 άτομα

Εγκληματική ομάδα που εμπλέκεται σε αρπαγή δύο ατόμων και σε δεκάδες κλοπές από σπίτια σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και της Κορινθίας εξάρθρωσε η αστυνομία. Επίσης, προχώρησε στη σύλληψη επτά ρομά.

Η εγκληματική ομάδα στοχοποιούσε άτομα για τα οποία είχαν πληροφορίες ότι κατέχουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στη συνέχεια, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πήγαιναν στα σπίτια τους και με βία αλλά και απειλή όπλων τους άρπαζαν και τους μετέφεραν σε άλλη περιοχή.

Επικοινωνούσαν με τις οικογένειές τους και με απειλές, τεκβίαζαν για να τους δώσουν χρήματα. Μετά από συμφωνία υποδείκνυαν στους συγγενείς το σημείο που θα παρέδιδαν τα χρήματα και στη συνέχεια άφηναν το θύμα τους.

Η συμμορία δραστηριοποιείτο εμπλέκεται και σε κλοπές από σπίτια. Επέλεγαν απομονωμένα σημεία και κοντά σε κεντρικούς δρόμους και τις ώρες απουσίας των ενοίκων έμπαιναν στα σπίτια και άρπαζαν χρήματα, χρυσαφικά, μέχρι και κυνηγετικά όπλα. Εξιχνιάσθηκαν 2 περιπτώσεις αρπαγής που έγιναν στα Μέγαρα και στην Κορινθία και 25 κλοπές από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων.

Συνελήφθησαν επτά ρομά και αναζητείται ακόμη ένα μέλος της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ενεργοποιείται άμεσα η ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία για τους 5.000 εποχικούς εργάτες γης

Την Αίγυπτο, χώρα-«κλειδί» για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής πίεσης, επισκέπτεται από χθες ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης. Ο κ. Καιρίδης πραγματοπ...

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες απόψε – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα (χάρτες)

Οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα Παρασκευή σε μεγάλο μέρος της χώρας, με έμφαση κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα. Σύμφωνα με την κατηγοριοποίησ...

Φόρτωση άρθρων...