Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Χανιά: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση εμπορίας όπλων

Ελλάδα

Παράνομα εργαστήρια όπλων είχαν στηθεί στα Χανιά από εγκληματική οργάνωση, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αστυνομικοί έχοντας κατάλληλα στοιχεία σε βάρος μελών της οργάνωσης προχώρησαν νωρίτερα την Τρίτη σε έρευνα σε διάφορα σημεία των Χανίων προκειμένου να φέρουν στο… φως την οργάνωση που ασχολούνταν με όπλα.

Οι έρευνες ξεκίνησαν το πρωί και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και αργά το βράδυ ενώ οι περιοχές που έκαναν «φύλλο και φτερό» οι αστυνομικοί ήταν συγκεκριμένα σπίτια και επιχειρήσεις ατόμων σε Κίσσαμο, Παλαιόχωρα, Κουρνά αλλά και στο κέντρο των Χανίων.

Οι αρχές βρήκαν τρία πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια όπλων που λειτουργούσαν παράνομα ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί εφτά άτομα τα οποία φέρονται να είναι μέλη του κυκλώματος.

OPLA-XANIA-1

Αναλυτικά, έχουν κατασχεθεί: 31 πολεμικά όπλα, 34 πιστόλια και περίστροφα, 13.000 φυσίγγια, 14 κάννες κυνηγετικών όπλων, 45 κορμοί κυνηγετικών όπλων, 4 σιγαστήρες και 70 γεμιστήρες

Στην επιχείρηση συμμετείχε το τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, το ΤΑΕ Χανίων και η ΟΠΚΕ Χανίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή σε δίκη 18 νέων κατηγορουμένων για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Την παραπομπή σε δίκη όλων των κατηγορουμένων για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, ζητεί ο εισαγγελέας Χρήστος Ντζούρας, με πρ...

Φόρτωση άρθρων...