Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Εξαρθρώθηκε η συμμορία των «ανηλίκων με τα μαύρα» – Λήστευαν με ρόπαλα και μαχαίρια (Videos)

Ελλάδα

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται μια συμμορία ανηλίκων που διέπραττε ληστείες σε βάρος νεαρών ατόμων με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Ασφάλειας Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου, με σκοπό την αποδόμηση της συμμορίας και τον τερματισμό της εγκληματικής της δράσης, συνελήφθησαν δύο ενήλικοι και δέκα ανήλικοι, μέλη της συμμορίας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη και βαριά σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Τα μέλη της συμμορίας προέβαιναν σε επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων με σκοπό τη ληστεία αλλά και την πρόκληση σωματικών βλαβών, σε επιθέσεις σε άλλες οργανωμένες ομάδες διπλανών περιοχών, στην πρόκληση φθορών σε ιδιωτικά κτίρια και δημόσια μεταφορικά μέσα.

Παράλληλα, προέβαιναν και σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε χώρους όπου συχνάζουν ανήλικοι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...