Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα 18 ατόμων που διακινούσε μετανάστες (Video)

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διεθνικού χαρακτήρα που δραστηριοποιούταν στην παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Κύκλωμα τουλάχιστον 18 ατόμων που έφερναν παράτυπους μετανάστες στη χώρα από τα αεροδρόμια «Ελεύθερος Βενιζέλος» και «Μακεδονία», εξάρθρωσε η Αστυνομία.

Έμπαιναν από συγκεκριμένη περιοχή του Διδυμότειχου, εκεί υπάρχουν τέσσερα περάσματα και μόλις έφθαναν στην ελληνική πλευρά του ποταμού, τους περίμεναν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Η αποδόμηση του εγκληματικού κυκλώματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, όπου στο πλαίσιο ταυτόχρονης οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν συνολικά 18 μέλη της οργάνωσης, εντοπίστηκαν και παράνομοι μετανάστες.

Ανάμεσα στις συλλήψεις είναι ο και ο «εγκέφαλος» της σπείρας που φαίνεται να διατηρούσε κατάστημα με φαγητό στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Θρίλερ με γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου – Κοντά της εντοπίστηκε μαχαίρι

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά από ενημέρωση που έλαβε το πρωί της Πέμπτης για μια γυναίκα νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κοντά ...

Αφρικανική σκόνη: «Καμπανάκι» από το υπουργείο Υγείας για τις ευπαθείς ομάδες - Τα μέτρα προστασίας

Σε υπενθύμιση της εγκυκλίου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την αφρικανική σκόνη, προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Σε συνέχεια των πρόσφατων μετεωρολογικών προγνώσεων αν...

Φόρτωση άρθρων...