Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ομολόγησε και συνελήφθη ο 48χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού

Ελλάδα

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο 48χρονος που φιλοξενούνταν από το 50χρονο θύμα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, καθώς ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Ο 48χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον 50χρονο και στη συνέχεια ότι τον χτύπησε άσχημα χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ξέσπασε ο καβγάς.

Ο 50χρονος μουσικός βρέθηκε, τα ξημερώματα, νεκρός μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου ζούσε, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Ο ιατροδικαστής που είδε τη σορό του 50χρονου είπε ότι διαπιστώνει πολλά και εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο του θύματος. Όπως ανέφερε, τα χτυπήματα έχουν προκληθεί από κάποιο αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράστης της δολοφονίας.

Στο μπάνιο του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Τι είπε γείτονας του 50χρονου

Σύμφωνα με έναν καταστηματάρχη της περιοχής, ο 50χρονος μουσικός έμενε εκεί για περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ ο ίδιος είδε χθες το μεσημέρι έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως ξάδερφός του.

«Είδα έναν άνθρωπο γύρω στις 3 το μεσημέρι έξω από την πολυκατοικία. Ήταν ξαπλωμένος και μου είπε ότι είναι ξάδερφος του και ήταν σαν να κοιμόταν, σαν να ήταν νεκρός. Μου λέει ''είμαι ξάδερφος του Νίκου''», περιγράφει ο επιχειρηματίας και γείτονας του 50χρονου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Φόρτωση άρθρων...