Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Έξι συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν

Ελλάδα

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε η αστυνομία έπειτα από το επεισόδιο με πυροβολισμούς που έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου (20.1.2024) στον Κολωνό κα συγκεκριμένα σε πλατεία της Λένορμαν.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθησαν έξι άτομα για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν, ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου δύο κατηγορούμενοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, συνεπλάκησαν με άλλα άτομα και ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Από τις αναζητήσεις αστυνομικών εντοπίστηκε το επίμαχο αυτοκίνητο κοντά σε αποθήκη στην περιοχή της Αθήνας, ενώ μέσα στην αποθήκη εντοπίστηκαν οι 6 κατηγορούμενοι.

Από έρευνα στην αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας γεμιστήρας, 3 ρόπαλα και το χρηματικό ποσό των 3.933 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Πότε κλείνουν λόγω Πάσχα - Τι προβλέπεται για μισθοδοσία και πληρωμές

Κλείνουν για έξι μέρες οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Η καταβολή του Δώρου Πάσχα δεν πρόκειται να επηρεασθεί από αυτές τις τροποποιήσεις, ...

Φόρτωση άρθρων...