Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Eξιτήριο για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα Motocross

Ελλάδα

Εξιτήριο πήρε ο 16χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.

Ο 16χρονος νοσηλευόταν για τρεις εβδομάδες στο Nοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στη Λέσβο.

Ο πατέρας του 16χρονου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος, γιατί οι γιατροί του είπαν ότι ο γιος του σώθηκε από θαύμα, σύμφωνα με το grtimes.

Ο 16χρονος είχε τραυματιστεί μαζί με έναν 27χρονο κατά τη διάρκεια αγώνα στα Γιαννιτσά όταν αναβάτης μηχανής έχασε τον έλεγχο σε ένα από τα άλματά του και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μεταλλική κολόνα, η οποία «πλάκωσε» τους δύο θεατές.

Πριν λίγες μέρες ο 27χρονος, πρωταθλητής του Motocross, έχασε τη ζωή του έπειτα από πολυήμερη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκύρος: Οι 65 παράνομοι μετανάστες στο κλειστό γήπεδο - Από που ξεκίνησαν - Πώς μεταφέρθηκαν

Όπως αποκάλυψε το eviaonine στις 4 ξημερώματα εντοπίστηκαν στην παραλία Καρεφλού 65 παράνομοι μετανάστες Συριακής καταγωγής που μεταφέρθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του νησιού. ...

Μαρούσι: Επίθεση σε ομάδα τεσσάρων ανηλίκων – Τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο ελαφρά στο πόδι 14χρονο

Ακόμη ένα περιστατικό βίας με θύμα έναν ανήλικο σημειώθηκε, χθες την νύχτα , αυτή την φορά, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυ...

Φόρτωση άρθρων...