Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Εξιτήριο πήρε ο 29χρονος Κρητικός θύμα του πιστολέρο στο Γκάζι - Τα νεότερα για την υγεία των άλλων τραυματιών

Ελλάδα

Θετικά είναι τα νέα για τον 29χρονο από τα Μάλια που δέχθηκε επίθεση από τον 37χρονο πιστολέρο στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 29χρονος Γιάννης, αδελφός του 34χρονου Δημήτρη που τραυματίστηκε σοβαρά, έλαβε το απόγευμα της Τετάρτης εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr. 

Ο 29χρονος, θα παραμείνει για μερικές ημέρες στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στον τόπο του, τα Μάλια στην Κρήτη.

Ο 28χρονος φίλος του, Φραγκίσκος, που δέχθηκε και εκείνος πυρά από τον «πιστολέρο» θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύεται. Όπως αναφέρει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στην γνάθο.

Πάντως, σύμφωνα με το πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε το ekriti.gr, ο 28χρονος Φραγκίσκος, περπατάει και μιλάει κανονικά και προσπαθεί και εκείνος να συνέλθει από το σοκ.

Σε σοβαρή κατάσταση ο 34χρονος που πυροβόλησαν στο κεφάλι

Την ίδια ώρα, σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 34χρονος Δημήτρης. Ωστόσο και εκείνου η υγεία έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης μετά από τη δεύτερη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά την διαδικασία αφύπνισής του προκειμένου να δουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...