Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης -Πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες

Ελλάδα

Χωρίς νερό έχουν μείνει εκτάκτως δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ύδρευσης, διακοπή υπάρχει στο Κορδελιό, λόγω προβλήματος στην οδό Στρατάρχη Αλ. Παπάγου 63, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη στην πλατεία Τερψιθέας, λόγω προβλήματος στις οδούς Αμπελοκήπων, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ναυαρίνου, Εδέσσης και Ρόδου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Φόρτωση άρθρων...