Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Έκτακτο επισκεπτήριο για τους δύο στρατιωτικούς λόγω Πάσχα

Ελλάδα

Με τους γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη επικοινώνησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Τους ευχήθηκε καλό Πάσχα και γρήγορη επιστροφή των παιδιών τους στα καθήκοντα τους.

Από την πλευρά τους οι γονείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την συμπαράσταση του.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, οι οικογένειες των δυο στρατιωτικών επισκέφθηκαν εκτάκτως τα παιδιά τους στις φυλακές της Αδριανούπολης, με ειδική άδεια, λόγω των εορτών του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, επισκέφθηκε στις φυλακές της Αδριανούπολης κατόπιν παράκλησης του Οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος.

Ο Μητροπολίτης συνομίλησε με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη και εξέφρασε τη χαρά του για το ακμαίο ηθικό που διατηρούν.

«Πήγα να δώσω κουράγιο, αλλά με τη στάση τους αναπτέρωσαν το δικό μου ηθικό», είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως και πρόσθεσε ότι «τα παιδιά κάνουν υπομονή, καθώς καταλαβαίνουν πως το θέμα έχει πολιτικές προεκτάσεις, αφού αυτά τα περιστατικά στα σύνορα είναι συνήθη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς και πού οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν καταγγελία όταν παραβιάζονται τα δικαιώματά τους στο διαδίκτυο

Τη δυνατότητα να καταγγείλουν περιπτώσεις παραπληροφόρησης, παράνομου, επιβλαβούς περιεχομένου, αγαθών ή υπηρεσιών έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες του Διαδικτύου. Η προστασία των...

Βόλος: Ψάρεψαν παράνομα χιλιάδες αχινούς

Είχαν βαλθεί να ξεκληρίσουν τον πληθυσμό των αχινών τρεις αλλοδαποί που ψάρεψαν χιλιάδες από την θαλάσσια περιοχή στον οικισμό του Μαράθου στον Δήμο Βόλου, παρ' όλο που θεωρούνται ...

Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την 40χρονη πρώην σύζυγό του λίγο πριν τη σκοτώσει

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του, γνωρίζοντας ότι θα περνούσε από εκεί στις 5:30 το πρωί - Νωρίτερα, άλλο βίντεο τον δείχνει να πετάει τη σακούλα με τις μπύρες που είχε ...

Φόρτωση άρθρων...