Τρίτη
30 Απριλίου 2024

ΕΛΑΣ: Αυτός είναι ο 38χρονος από τη Συρία που άρπαξε τον 7χρονο γιο του και ζητούσε λύτρα

Ελλάδα
Tags: ΕΛΑΣ

 Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού για αρπαγή ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα (14) έτη από υπαίτιο που τέλεσε την πράξη με σκοπό να εισπράξει λύτρα.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 25-6-2023 ο 38χρονος βρισκόταν στη Λάρυμνα Φθιώτιδας μαζί με 40χρονη και τον 7χρονο γιο του, τον οποίο και άρπαξε.

Σε μεταγενέστερη επικοινωνία που είχε με την 40χρονη, η οποία έχει την αποκλειστική επιμέλεια του ανηλίκου, απαίτησε για την επιστροφή του παιδιού χρηματικό ποσό.

Πρόκειται για τον:

BARAKAT (επ.) RAMI (ον.) του SALEH MOHAMED και της FATEMA, γεννηθέντα την 30-12-1985 στη Συρία.

news
news

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων που δεν έχουν εισέτι καταγγελθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας και κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας, μετά από απόφαση της 3ης Εθνικής Επιτροπής Αντιμετώ...

Φόρτωση άρθρων...