Τρίτη
30 Απριλίου 2024

«Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου»: Συγκλονίζει η νέα οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο διαμέρισμα που μένει η οικογένεια, μπροστά στα μάτια της 66χρονης μητέρας.

Ελλάδα

Υπόβαθρο οικογενειακής βίας φάινεται να έχει το έγκλημα στο Περιστέρι όπου ένας 35χρονος σκότωσε με μαχαιριές τον πατέρα του τα ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς, μπροστά στα μάτια της μητέρας του και ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία.

Το έγκλημα συνέβη στην οδό Κολωνού στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η μητέρα του δράστη και σύζυγος του θύματος είχε κάνει καταγγελίες για πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της από τον 62χρονο ο οποίος φέρεται να μεθούσε συχνά και να την χτυπούσε.

news

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι και επιχείρησε να επιτεθεί στην μητέρα του. Ο 35χρονος θόλωσε, πήρε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και έπληξε τον πατέρα του στο κορμί και στον θώρακα, ενώ η μοιραία μαχαιριά στο θύμα ήταν στην μηριαία αρτηρία του. Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

news

Ο δράστης διεκομισθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο χέρι και στις 05.20’ περίπου οδηγήθηκε στην ΥΑΔΑ.

news

Αυτή τη στιγμή ο δράστης δίνει κατάθεση στη Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ενώ σήμερα αναμένεται να πάει στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για οικογένεια που κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν, αλλά είχαν πάρει ελληνική υπηκοότητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στάσεις εργασίας αύριο Πρωτομαγιά στο Μετρό - Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα και ποιοι απεργούν

Στη γενική 24ωρη απεργία της Πρωτομαγιάς, τη Μεγάλη Τετάρτη (01/05), συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σωματεία των οποίων έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας...

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Γυναικολόγος χρέωσε τον Οργανισμό με 2.300 επισκέψεις

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. Η απάτη έγινε μέσω καταχώρησης εικονικών επισκέψεων. Οι εικονικές επισκέψεις ξεπερ...

Φόρτωση άρθρων...