Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ελεγχόμενη έκρηξη στην Αχαρνών, στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών

Ελλάδα

Ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (13.7.2023) στο κέντρο της Αθήνας, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

Ειδικότερα, η ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποιήθηκε στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, στην Αθήνα. Είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Το τηλεφώνημα έγινε στις 06:30 το πρωί και στο σημείο έσπευσε ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Εκεί, εντοπίστηκε ένα κουτί με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανικό. Η ελεγχόμενη έκρηξη, την οποία προκάλεσαν οι πυροτεχνουργοί γύρω στις 07:00 το πρωί, ήταν μικρής ισχύος και δεν τραυματίστηκε κανείς.

Επιπλέον, το μόνο που προκάλεσε στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών ήταν μαύρισμα στον τοίχο και μικρές υλικές ζημιές.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικός δυνάμεις, ενώ τμήμα της οδού Αχαρνών, από την Ηπείρου μέχρι την πλατεία Βάθη, είναι κλειστό και στα δυο ρεύματα.

Εν τω μεταξύ, η ΕΡΤ μετέδωσε πως στο σημείο υπάρχει άλλο ένα ύποπτο αντικείμενο, το οποίο εξετάζεται από τους πυροτεχνουργούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...